IX. decembrski sejem ilustracije

2.–24. december 2023
V živo in na spletu!

 

December že deveto leto zapored prinaša sejem ilustracije in z njim možnosti za ogled in nakup ilustracij najvidnejših domačih ustvarjalcev, od častitljivih starost do sijajnih mladih. Na voljo so tako originalna dela kot podpisani printi, omejenih in neomejenih serij, v okvirjih in brez. Na sejmu pa najdete pa tudi izbor ilustriranih knjig sodelujočih avtoric in avtorjev.

 

Sejem, ki bo odprt 𝗼𝗱 𝟮. 𝗱𝗼 𝟮𝟰. 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗿𝗮, se letos prvič odvija V SREDIŠČU MESTA, na Stritarjevi ulici 7, kjer se Vodnikova domačija nahaja v času prenove v Šiški. Tudi letos pa lahko med ilustracijami pobrskate v spletni trgovini (𝘀𝗲𝗷𝗲𝗺𝗶𝗹𝘂𝘀𝘁𝗿𝗮𝗰𝗶𝗷𝗲.𝘀𝗶), ki se letos odpira dan prej, 1. 12. ob 10.00.

Ob prihajajočih praznikih se je lepo spomniti, da so ilustracije prima darilo, ob številnih priložnostih v domove prinašajo cele svetove, z nakupom pa podpiramo domačo ustvarjalnost. Pobrskajte med izjemnim naborom, ilustratorji in ilustratorke tudi tokrat na sejem prinašajo svoje najboljše!

 

𝗟𝗲𝘁𝗼𝘀 𝗻𝗮 𝘀𝗲𝗷𝗺𝘂 𝘀𝗼𝗱𝗲𝗹𝘂𝗷𝗲 𝟯𝟮 𝗮𝘃𝘁𝗼𝗿𝗷𝗲𝘃 𝗶𝗻 𝗮𝘃𝘁𝗼𝗿𝗶𝗰:
Marta Bartolj, Tjaša Bon, Zvonko Čoh, Tina Dobrajc, Darka Erdelji, Polona Filiplič, Ančka Gošnik Godec, Miha Hančič, Marjanca Jemec Božič, Zala Kalan, Maja Kastelic, Samira Kentrić, Ema Kobal, Anka Kočevar, Alin Kostiov, Manca Kovačič, Ana Maraž, Matija Medved, Eva Mlinar, Marija Nabernik, Silvan Omerzu, Andreja Peklar, Lidija Plestenjak, Maja Poljanc, Lila Prap, Tereza Prepadnik, Jelka Reichman, Darja Remc, Hana Stupica, Peter Škerl, Ana Zavadlav, Meta Wraber

𝗞𝗔𝗞𝗢 𝗗𝗢 𝗡𝗔𝗦?
Vodnikova domačija na Stritarjevi ulici 7 v središču mesta ni dostopna z avtomobili, do nas se najlaže sprehodite peš. Najbližja avtobusna postajališča so Krekov trg, Pošta in Gornji trg. Avto lahko parkirate v najbližji garažni hiši na Kongresnem trgu, za brezplačen prevoz po mestu pa lahko pokličete Kavalirja (031 666 299).
____________________________________
𝗢𝗗𝗣𝗜𝗥𝗔𝗟𝗡𝗜 Č𝗔𝗦 𝗦𝗘𝗝𝗠𝗔 𝗡𝗔 𝗦𝗧𝗥𝗜𝗧𝗔𝗥𝗝𝗘𝗩𝗜 𝟳
TOR–PET: 11.00–20.00
SOB in NED: 10.00–15.00
Ob ponedeljkih zaprto.
𝗢𝗦𝗘𝗕𝗡𝗜 𝗣𝗥𝗘𝗩𝗭𝗘𝗠 𝗡𝗔 𝗦𝗣𝗟𝗘𝗧𝗨 𝗞𝗨𝗣𝗟𝗝𝗘𝗡𝗜𝗛 𝗗𝗘𝗟
TOR–PET: 14.00–20.00
SOB in NED: 10.00–15.00
Sejem na spletu se odpira 1. decembra ob 10.00 na 𝘀𝗲𝗷𝗲𝗺𝗶𝗹𝘂𝘀𝘁𝗿𝗮𝗰𝗶𝗷𝗲.𝘀𝗶